Український президент Володимир Зеленський чекає початку з'їзду партії "Слуга народу" на території Національного ботанічного саду ім.Гришка в Києві в фургончику з написом "Телебачення". Зеленський продемонстрував журналістам фургон перед початком з'їзду.

Володимир Зеленський вийшов до журналістів які чекали на нього і запросив подивитися, де він готується до свого виступу, провів міні-екскурсію.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Після того, як журналісти вийшли, Зеленський звернувся до журналістки видання "Новое время" Крістіни Бердинських з питанням, чи варто було включити її до списоку партії "Слуга народу", "щоб ви розуміли, що відбувається, ви б контролювали". На це журналістка відповіла, що не має такого бажання: "Я хочу контролювати владу в цілому — влада змінюється, а ми працюємо".

Нагадаємо, Зеленського благають добудувати величезний міст: заручник політичних ігор.

Як повідомляв Знай.uа з'їзд партії Зеленського "Слуга народу": онлайн-трансляція.

Знай.uа писав, кияни вимагають терміново звільнити Кличка: рішення мера загрожують життю людей.