Юрист Михайло Шнайдер показав мажоритарну виборчу систему України в дії - коли до влади пробираються "народні обранці", головним аргументом яких є товстий гаманець та водоспад обіцянок переред волевиявленням, які, як правило, потім дуже швидко забуваються.

Верховна Рада
Верховна Рада

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

"І знову про мажоритарку. Це народний депутат України від 48-го мажоритарного округу Максим Єфімов. Максим Вікторович просто казково багатий. Тільки за один 2017 рік він заробив 463 мільйони 600 тисяч гривень. А загальний дохід депутата становить 4 мільйони 800 тисяч доларів і 488 мільйонів гривень. Також Максим Вікторович володіє 20-ма земельними ділянками, 2-ма житловими будинками та 2-ма квартирами в США. Автопарк Єфімова вражає не менше: Lexus GX 470, Lexus GX 460 і Range Rover Sport. За рік, на одні авіаквитки депутат витратив 5 мільйонів 400 тисяч гривень. Тільки вдумайтеся в ці просто колосальні суми. Які просто не вкладаються у мене в голові. До речі зараз наш "герой" дуже активно готується до дострокових парламентських виборів і "засіває" свій округ просто ударними темпами. Сьогодні я хочу звернутися жителям 48-го округу. Друзі, настав час проявити розсудливість і зробити усвідомлений і правильний вибір. Думайте. Адже все залежить тільки від вас", - написав Шнайдер.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

И снова про Мажоритарку. Это народный депутат Украины от 48-го мажоритарного округа Максим Ефимов. Максим Викторович...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 8 juni 2019

"Вони у вишиванках із мільйонними статками через нашу недоумкуватість, скраюхатсво, байдужість, національний нігілізм,вічне знищення патріотичних українців, холуйство перед ворогами", "Люди як кролики перед удавом, віддають голоси за цих щурів", "Це справжня клоунада: обікрав українців і ще насмілився вдіти вишиванку", "Чому Українці бідні ? Бо вибираїм от таких ,,козлів''. Не можна дати узурпувати владу в одні руки. Думайте коли голосуєте", - пишуть українці під публікацією.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, у в середу, 29 травня у Верховну Раду було внесено законопроект про імпічмент президента, який подала команда глави держави Володимира Зеленського.

Законопроект про імпічмент був зареєстрований під № 10340. На сайті парламенту опубліковано повний текст документу.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Представник Зеленського в Раді Руслан Стефанчук підкреслив, що президент виконав свою передвиборну обіцянку. Він додав, що парламентаріям також запропонували проект закону про скасування депутатської недоторканності.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський закликав Раду зняти депутатську недоторканість

Також Знай.ua писав, Зеленський збирає термінове засідання РНБО задля обговорення проблем вугільної галузі.