Під час з’їзду Володимир Зеленський виступив з потужною промовою. Президент заявив, що встановить нову систему влади і "підготував особливий сюрприз для Порошенка", пише Політека.

"Слуга народу" – це не бренд. Це – наш світогляд. Це те, що допоможе Україні встановити іншу систему. Чи не перезавантажити стару і встановити нову систему. І ми почали це робити 21 квітня разом з вами … Але ми зробили тільки перший невеликий крок, це тільки перший раунд. Система поки що в нокдауні, ми пропонуємо нокаут. Ми зробимо це разом, ми зробимо це ще раз", – заявив Зеленський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У коментарях українці підтримали президента України і побажали йому успіхів у роботі і підказали, за що спершу взятись у роботі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я дивлюся Вам Порошенко тільки пофарбована зробив? Які то все невгамовні – працювати не дають, ВР все блокує, а все інше бидлота сидить і ірже! Ви дуже низькі в своїх умовираженіях", "Скільки злісних у нас людей! Ніколи не думала! Тому не зважайте увагу, тільки вперед", "Ввести заборону на експорт кондитерки в Росію. і Петі насолити, ну і сусідам", "Володимир Олександрович! Ми в вас і вашу команду віримо", "через менше 100 днів він відзвітує про роботі", "Собака гавкає караван йде. Так і у нас", – пишуть у коментарях небайдужі.

Нагадаємо, Українці назвали головних фаворитів на парламент

Як раніше повідомляв "Знай.ua", газові махінації Бойка показали Зеленському, українці в люті

Також "Знай.ua" писав про те, що Гройсман скликає екстрену нараду: причина руйнує всю Україну.