Міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров заявив, що його країна повинна взяти участь у переговорах з врегулювання ситуації на Донбасі. Також глава МЗС Росії заявив, що переговори можуть відбутися в будь-якому форматі.

Разом з тим, Лавров традиційно заявив про низку умов країни-агресора, яких, на думку окупантів, повинна дотримуватися Україна.

Читай Знай.иа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сергій Лавров
Сергій Лавров

"Європа мусить, звичайно, насамперед, Франція і Німеччина повинні, як співавтори Мінських домовленостей… я сподіваюся, посилають необхідні сигнали в Київ. Тим більше, що контакти між президентом Зеленським і керівництвом Німеччини, Франції відбулися і в Берліні, і в Парижі, і міністри закордонних справ Німеччини і Франції відвідували Київ. Сподіваюся, що нам як учасникам нормандського формату розкажуть, яка була реакція і про що йшла мова. Тим більше, що знову пропонують наші партнери скликати саміт "нормандського формату", – сказав Лавров.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Ми готові зустрічатися в будь-яких конфігураціях, але не треба забувати, що ключовий механізм виконання Мінських домовленостей - це контактна група, єдина платформа, на якій працюють спільно Київ.", - додав Лавров.

Нагадаємо, Путін прокинувся і заговорив про зустріч із Зеленським.

Як повідомляв Знай.uа над безглуздими штанами Путіна регоче весь світ: позичив у Лаврова.

Знай.uа писав, у Путіна похвалилися відмовою від долара: процес пішов, ще глибше, на дно.