Відомий український гуморист й ведучий Сергій Притула раптово зібрався у "велику політику". Він вирішив приєднатися до партії Святослава Вакарчука "Голос" на парламентських виборах. Однак сам же раніше гостро висловлювався про політичні амбіції музиканта.

Так, Притулі пригадали, як він у травні 2016 року опублікував пост, в якому пожартував над особливостями мови Святослава Вакарчука. Відповідний іронічний допис він опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сергій Притула
Сергій Притула

"Спікер Верховної Ради України не вимовляє літеру "р". Генеральний Прокурор України не вимовляє літеру "р". Президентські перспективи Вакарчука виглядають не такими вже й примарними..." - написав тоді Притула.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Окрім того, перед президентськими виборами 2019 Сергій Притула в інтерв'ю виданню Gazeta.ua. пожартував про політичну нерішучість лідера "Океану Ельзи". Тоді всі гадали, що Вакарчук таки подасть свою кандидату на пост президента, але співак вирішив обмежитися відео із закликом "голосувати не по приколу". Окрім цього, Вакарчуку закидають співпрацю з екс-президентом Петром Порошенком.

"Слава рік не може зрозуміти, він розумний, чи красивий. А Зеленський тим часом відкушує шматки електорату у кожного з політиків", - сказав в листопаді 2018 року шоумен.

Варто зазначити, що Сергій Притула у списку партії "Голос" значиться під тринадцятим номером. Сам Притула підтвердив цю інформацію у відеозверненні, яке розмістив на особистій сторінці у соціальній мережі Fecabook. Для потрапляння шоумена в Раду, партії треба набрати більше ніж 10% голосів виборців.

Рубікон перейдено!

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Vrijdag 7 juni 2019

Нагадаємо, Сергію Притулі відкрили очі на роль у партії Вакарчука: "На ** й не потрібно".

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Вакарчук взяв у свою команду людей Януковича: "Славко, треба брати".

Також Знай.ua" писав про те, що Мосейчук поставила Вакарчуку болюче питання, той спробував пояснити.