Дружина Народного депутата України Сергія Рибалка, Анастасія, просто обожнює вести свій аккаунт в Instagram. Нещодавно вагітна кохана вирішила подарувати політику пісню власного виконання, позуючи на ліжку в дуже незвичайній позі. Так, дівчина приміряла лише білу сорочку і чорний ліф, періодично оголюючи груди і круглий живіт.

"Знаю, що моєму коханому чоловіку @rybalka_sergiy подобається ця пісня, ось її і співаю 😁 Щастя і радість - в дрібницях. Чоловік дуже часто балує мене подарунками і сюрпризами, а я його намагаюся у відповідь. Цінуйте один одного, близьких, рідних. Даруйте увагу. Хороші вчинки завжди примножуються, адже так? 😉🥰", - поділилася емоціями Анастасія. Фоловери взялися коментувати: "Нереальна красуня)))", "найкрасивіша вагітняшка;)", "Нічого собі🔥", "Дуже красива❤️".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Нагадаємо, Портнов розкрив злочини Порошенко: "До кінця року треба посадити".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський заявив, що встановить нову систему влади "підготував особливий сюрприз для Порошенка".

Також портал Знай.uа писав, що українцям показали, чим займається "оновлений" Порошенко: "Закадрити колишню після корпоративу".