Бюро демократичних інститутів і прав людини Організації з безпеки і співробітництва в Європі (БДІПЛ ОБСЄ) збирається залучити 96 довгострокових і близько 750 короткострокових спостерігачів на парламентських виборах.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Центральної виборчої комісії. Керівництво ЦВК вже провело зустріч з головою місії БДІПЛ ОБСЄ послом Альбертом Йонссоном.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Під час позачергових виборів народних депутатів плануємо залучити 96 довгострокових і близько 750 короткострокових спостерігачів. Кілька днів тому в Київ прибула керівна ланка місії", - заявив Йонссон.

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Представників місії цікавила поточна ситуація в ЦВК і завдання, які стоять перед відомством на позачергових виборах.

Голова ЦВК Тетяна Сліпачук повідомила, що організація підготовки і проведення позачергових виборів депутатів 21 липня, здійснюється в межах компетенції комісії, відбувається за графіком і в рамках закону.

Нагадаємо, Саакашвілі вже озвучив імена кількох кандидатів у Раду.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський скасував два укази свого попередника, Петра Порошенка.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський звільнив керівника ДУС.