Журналісти знайшли докази того, що заступник мера Львова – Геннадій Васьків не отримав, а лише імітував опіки.

Журналісти показали фотографії "обпеченого" обличчя Геннадія Васьківа, які опублікував в мережі Андрій Садовий, професіональним гримерам. Про це йдеться у прямому ефірі "Народного толк-шоу".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Фахівці стверджують, що загримувати обличчя під такі опіки досить легко, використовуючи сучасні засоби.

А на думку про те, що намалювали опіки Васьківу у салоні, який належить його дружині, навів журналістів той факт, що крісло, на якому сидить потерпілий Васьків на опублікованому фото, насправді "дуже схоже" на те, яке стоїть у салоні краси його ж благовірної. І хоч сама жінка інформацію спростовує, втім і протилежних доказів на прохання журналістів не надала.

Знімальна група поговорила і з професійним гримером, яка теж підтвердила здогадки: "Такі речі абсолютно реально виконати, оскільки є спеціальні засоби. Є рідкий латекс, яким покривають лице, він висихає до певної консистенції, після чого можна створити ефект рваної шкіри, і, маючи спеціальні навики, можна все це розмалювати".
Нагадаємо, мер Львова Андрій Садовий показав фото свого заступника з питань економіки та фінансів Геннадія Васьківа, який отримав опіки обличчя через невідому речовину, якою його облив псевдоактивіст Іван Спринський.

Як повідомляв портал Знай.ua, поліція відкрила кримінальну справу через штурм Львівської мерії псевдоактивістами, які прорвались усередину будівлі та побили керівника адміністрації мера.