Голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков спростував участь і залежність від олігарха Ігоря Коломойського.

Разумков заявив, що Коломойський не має ніякого відношення до політичної сили, передає "Страна". За його словами, олігарх може висловлювати будь-яку свою думку, проте в партії є своя позиція.

"Коломойський зараз не зробив нічого такого, що сильно шкодить політиці країни. У нас з ним розходилися думки з приводу дефолту, коли він говорив, що це добре, але це його суб'єктивна думка. Я бачу це по-іншому. Коломойський не є членом партії "Слуга народу", - зазначив Разумков.

Також він уточнив, що жодного разу не спілкувався з Коломойським і припустив, що олігарх може підтримувати відносини хіба що зі співробітниками "Кварталу 95", але не зі "Слугою народу".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Українські олігархи завжди жили троки в інших умовах. Думаю, що при президенті Зеленському вони будуть відчувати себе інакше. Олігархи більше не будуть впливати на парламент", - сказав Разумков.

Нагадаємо, що Зеленському запропонували перенести всі адміністративні будівлі на Теличку в Голосіївському районі Києва.

Як повідомляв портал Знай.uа, два кандидата Певец Дмитро та Вадим Гутцайт вирішили не балотуватися в народні депутати на позачергових виборах до ВР. А кандидата Ірину Панченко виключили після додаткової перевірки.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський прямих обіцянок знизити комунальні тарифи для населення не давав.