У родині народного депутата Сергія Рибалка поповнення. Вони з молодою дружиною стали батьками двійні.

Про це повідомив сам депутат на сторінці в Facebook.

"Сьогодні у нас з Anastasia Baiborodina народилося двоє козаків! Кохана, дякую тобі безмежно за це неймовірне щастя!!!", - написав нардеп.

Новина про поповнення з'явилась близько 10 ранку, 13 червня. Також Рибалка опублікував фото, зроблене напередодні пологів. На ньому щасливий чоловік обіймає вагітну дружину, яка виставила напоказ свій круглий живіт.

скрин/Facebook

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

А буквально днями дружина Рибалка Анастасія зробила йому несподіваний подарунок. Напівгола вагітна жінка записала міні-кліп, якому, вигинаючись в такт музиці на ліжку проспівала улюблену пісню депутата. Таким чином, Анастасія віддячила йому за ті сюрпризи та подарунки, якими він часто тішить кохану.

Нагадаємо, Портнов розкрив злочини Порошенка: "До кінця року треба посадити".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський заявив, що встановить нову систему влади "підготував особливий сюрприз для Порошенка".

Також портал Знай.uа писав, що українцям показали, чим займається "оновлений" Порошенко: "Закадрити колишню після корпоративу".