Один з бойовиків "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) розповів, що вже до осені в Російської Федерації може назріти реальний переворот, метою якого він ставить повалення президента Володимира Путіна.

Передумови до цього він зміг розгледіти в масових протестах проти арешту журналіста Івана Голунова. До того ж, ситуацію посилить провал Російської Федерації в Сирії і на Донбасі. Таку думку терорист озвучив в ефірі пропагандистського каналу "Рой-ТБ".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ігор Гіркін стурбований тим, що скандал навколо Голунова показав готовність великих російських ЗМІ та їхніх власників йти проти влади. За словами бойовика, опозиція в Росії вже активізувалася так, як цього не було з часів протестів на Болотній площі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"З 2011 року у нас не було настільки запеклого, скоординованого і рішучого публічного виступу цілого блоку так званих ділових ЗМІ, який стався у справі Голунова. Вони протягом семи років, починаючи з 2013-го, не дозволяли собі нічого подібного, такого опозиційного. І раптом різко виступили", – заявив Гіркін.

Нагадаємо, Євген Дейдей: символ "липового" патріотизму.

Як повідомляв Знай.uа російський православний бізнесмен закликав стратити дітей.

Знай.uа писав, Стрєлков похвалився звірствами на Донбасі.