Зарплата Володимира Гройсмана, що займає пост прем'єр-міністра України, становить 37,5 тисяч грн. І це тільки за травень.

Суму оголосив секретаріат Кабміну.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Передають Українські новини.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Зарплата Гройсмана травні склала 37 464 грн, з них посадовий оклад — 19 000 грн., надбавка за вислугу років — 7 410 грн, надбавка за інтенсивність праці — 8 550 грн, індексація — 624 грн, витрати на відрядження — 1 880 грн.

Сума утриманих податків склала 7 306 грн.

Всього ж Гройсман отримав зарплату у вигляді 30 159 грн.

Варто нагадати, що Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман день у день потрапляє в нові скандали та становитсч героєм різних мемів і фотожаб. Ось і на цей раз ріст і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував кумедне фото Гройсмана з дитиною, на якому зроблена промовистий підпис і якою дорікнув чиновника за одну з найбільш серйозних проблем країни, повідомляє видання Politeka.

Нагадаємо, Гройсман просить в українців ще 5 років

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Мерзенну схему Гройсмана і Коболєва показали всій Україні

Також "Знай.ua" писав про те, що Людина Гройсмана переметнулася до Смєшка