Колишній президент України Петро Порошенко прокоментував чутки щодо можливого об'єднання його партії "Європейська солідарність" з політичною силою Володимира Зеленського "Слуга народу", передає Politeka.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Петро Порошенко висловив сподівання про те, що в Парламенті наступного скликання партія "Європейська солідарність" зможе об'єднається з "Слугою народу".

Це, за його словами, може статися для того, щоб "йти в Європейський Союз і НАТО"

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Я висловлюю надію, що нам вдасться об'єднатися для того, щоб продовжити наш рух в Європейський Союз і НАТО", - заявив Порошенко.

Він також заявив, що до 2023 року Україна має подати заяву на вступ в Євросоюз і висловив надію, що в бюджеті ЄС на 2028 – 2035 роки будуть передбачені кошти на інтеграцію України.

Петро Порошенко окремо зауважив, що існують політичні сили, з якими його партія об'єднаються не буде.

"Європейська солідарність" ніколи не піде на союз з п'ятою колоною Януковича, з политичными силами, які розповзлися по тим чи іншим потокам і намагаються привести до нас в будинок "русский мир", - пояснив він.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Дубинський відшукав у лавах Порошенко дивних особистостей.

Також Знай. ua писав, що чим відома Олена Коробковая з команди Зеленського.