Новообраний президент України Володимир Зеленський у суботу, 15 травня, приїхав до Маріуполя з робочим візитом. Про це повідомила прес-служба Адміністрації президента.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Глава держави поспілкувався з молоддю та зустрівся з представниками місцевого бізнесу. Так, малий та середній бізнес президент назвав "кров'ю для організму країни".

На думку Зеленського, на даний момент важливо провести реформу правоохоронних органів в Україні і приступити до створення "держави в смартфоні". Також він уточнив, що на даний момент вже готуються законопроекти, які спрямовані на розвиток малого та середнього бізнесу.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому Володимир Зеленський зазначив, що вкрай важливо розвивати інфраструктуру Донбасу шляхом залучення іноземних інвесторів.

"найближчим часом будуть інвестиційні вливання в інфраструктуру Донбасу. Я кажу про це з усіма іноземними інвесторами", - пообіцяв президент.

Приводом для поїздки стало те, що в суботу, 15 червня, заплановано підписання меморандуму про початок будівництва комплексу кисневого блоку на ММКІ з участю французької сторони. Тому на зустрічі і посол Франції в Україні Ізабель Дюмон.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, у "Слуги народу" зробили важливу заяву.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського заявили про зміни в мовному законі.