Крім назви у партії "Європейська солідарність" олігарха Петра Порошенка більше нічого не змінилося - ні в списках, ні в тезах. Саме через це вона ризикує не потрапити до парламенту.

Про це розповів політичний експерт Андрій Вігірінський, передає 24 канал.

На думку Вігірінського, Порошенко вичерпав інформаційний і адміністративний тиск на виборця. Його публічна позиція мало чим відрізняється від його заяв на президентських виборах.

"На електоральному полі “Європейської Солідарності” тепер працює “Голос” Вакарчука, об’єднані націоналісти, “Сила і честь” Смешка. Відколовся Гройсман і Кличко. Рейтинг партії Порошенка в межах 7-8%. Але по ступені набування обертів партіями-альтернативами “Європейської солідарності” її рейтинг знижуватиметься". Андрій Вігірінський

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Європейська солідарність" Порошенка
"Європейська солідарність" Порошенка

До того ж, на “Європейську Солідарність” негативно впливають дії нинішньої Верховної Ради, генпрокуратури, яку продовжує очолювати Луценко. В результаті партія може набрати 3-4 % голосів.