У третю неділю травня в Україні відзначають День батька. Українські зірки активно поділилася в мережі теплими сімейними фото, не відстають від них і політики.

Зокрема, президент України Володимир Зеленський привітав усіх батьків України зі святом. У зворушливому пості згадав й про свого батька.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Олександр Семенович, батько, зі святом! Ти завжди був і залишаєшся моїм головним моральним авторитетом. Будь ласка, будь здоровим, бадьорим, сповненим сил. Бережи себе і маму. Я вас люблю", - написав Зеленський.

Сьогодні День батька. Вітаю всіх батьків і, звісно, свого. Олександре Семеновичу, тату, зі святом! Ти завжди був і...

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Володимир Зеленський op Zondag 16 juni 2019

Екс-президент Петро Порошенко разом із сином Олексієм також привітали українців, опублікувавши в мережі сімейне відео.

сьогодні – День батька. Батько, я дякую тобі за те, що ти навчив мене бути українцем. Бути сильним, і завжди наполегливо йти до мети. Не забудьте привітати тата з Днем батька!", – зазначив Петро Порошенко.

#ДеньБатька

Кілька днів тому я вітав свого батька з 83-річчям. А сьогодні День батька. Тату, я дякую тобі за те, що ти навчив мене бути Українцем. Бути сильним і завжди наполегливо йти до мети. Не забудьте привітати тата з Днем батька! #ДеньБатька

Geplaatst door Петро Порошенко op Zaterdag 15 juni 2019

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман написав, що бути батьком – це найбільша відповідальність і водночас – величезне щастя.

Бути батьком це… Захищати і підтримувати дитину. Вірити в неї. Власним прикладом навчити життєвих принципів. Надихати....

Geplaatst door Volodymyr Groysman op Zaterdag 15 juni 2019

Віце-спікерка Верховної Ради Ірина Геращенко поділилась дитячою світлиною з батьком. Вона написала: "Тато, мені тебе не вистачає, ти був би чудовим дідусем. Дякую за твою любов, вона мене й досі захищає".

А ще сьогодні День Батька. Тато, мені тебе не вистачає, ти був би чудовим дідусем. Дякую за твою любов, вона мене й досі захищає . Всіх з днем Батька!

Geplaatst door Iryna Gerashchenko op Zondag 16 juni 2019

Дружина міського голови Львова Андрія Садового опублікувала зворушливе відео, де син політика привітав його з Днем батька.

"Мама просила – діти зробили! Проте тато наш радів, коли хлопці просто дзвонили сказати: "Привіт! класно, що ти є!". Але це вже було, бо так захотіли самі", – написала Катерина Кіт-Садова.

Нагадаємо, що День батька: Потап, MELOVIN та Карпа поділилися найціннішими порадами від рідних.

Раніше Знай.ua повідомляв, Melovin зворушив мережу фото з батьком і розповідями про дитинство: "Він завжди поруч".

Також Знай.ua писав, ніжно-білосніжна Настя Каменських подякувала подругам за дівич-вечір.