У Росії вже почалася ескалація протестних настроїв, а режим президента Володимира Путіна можуть повалити вже в 2020 році. Про це повідомив політолог та історик Валерій Соловій.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Історик вважає, що вже в наступному році локальних акцій протесту стане набагато більше.

"І тоді у Москві і Петербурзі теж почнуться протести, але вони будуть носити політичний характер. А те, що ми називаємо кризою еліт, або, як ви висловилися "гризнею веж" розпочнеться дуже інтенсивно не раніше ніж через рік – у другій половині 2020-го року. У такій країні, як Росія, політичні процеси не відбуваються дуже швидко", – уточнив він.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Соловйов переконаний, що на сьогоднішній день росіяни залякані і тому їм важко заявити про свої права. При цьому система адміністративно-поліцейського придушення працює все гірше, але вона поки що існує.

"Влада створює ілюзію того, що вона потужна і грізна. А люди вірять ілюзіям. І для того, щоб вони перестали в ці ілюзії вірити, їм треба пройти через деякі етапи політичного і навіть швидше громадянського виховання. В Україні формувалося громадянське суспільство, були можливі різні типи протестів. В Росії протести загнані фактично під асфальт", – резюмував політолог.

Нагадаємо, Путіна будуть гнати, як паршивого пса.

Як повідомляв Знай. ua, президент забив тривогу із-за дій Путіна.

Також Знай. ua писав, що експерт розповів про плани Кремля на Україну та Білорусь.