Президент України Володимир Зеленський прибув до столиці Франції з офіційним візитом. У Парижі глава держави разом з дружиною Оленою відвідали найбільший у світі кампус стартапів Station F.

Про це повідомляє "Європейська правда".

Повідомляється, що цей кампус відкрили у 2017 році.

Маючи майже понід тисячу проектів із 50 країн, Station F у Парижі є найбільшим стартап-комплексом у Європі.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Це магніт для талановитої молоді, щоб творити наше спільне майбутнє. Українці успішні тут, ми допоможемо їм бути успішними і вдома", – сказавши Зеленський під час візиту.

На фото поруч із Зеленським присутні зовнішньополітичний радник Вадим Пристайко, посол Франції в Україні Ізабель Дюмон та секретар РНБО Олександр Данилюк.

За словами Зеленського, понад 4% ВВП України зараз формується через IT-індустрію.

"У нас в Україні близько 150 тис. айтішників, стартаперів. Я думаю, що ми будемо розвиватися в цьому напрямку", - зазначив він.

Наш президент додав, що дуже підтримує розвиток країни в галузі інновацій.

"Наша ідея в тому, щоб зробити "країну в смартфоні", і зараз ми збираємо потужних молодих людей, зі світлим поглядом, і працюємо над цією програмою", - заявив Зеленський.

Також глалава держави підкреслив, що його головна роль в політиці - боротьба з корупцією, а для цього також потрібні інновації.

Нагадаємо, у Зеленського повідомили про зміни до Конституції України.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у партії "Слуга народу" відбудеться масова чистка. Хто залишить політсилу?

Також портал Знай.ua писав, що у новій петиції українці просять Володимира Зеленського повністю ліквідувати ігорний бізнес в Україні.