У понеділок, 17 червня, новообраний президент України Володимир Зеленський відправився в Париж на зустріч з президентом Франції Еммануелем Макроном. Це буде їхня друга зустріч, перша відбулася ще коли Зеленський був кандидатом у президенти.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Володимир Зеленський зазначив, що на зустрічі вони говорили про життя, про головне, про припинення війни на Донбасі" та від Макрона у нього залишилися найприємніші враження.

Багато французькі політологи, коли коментували на початку квітня президентські вибори в Україні, називали Зеленського "українським Макроном".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше повідомлялося, що президент Володимир Зеленський розповів про свою зустріч з головою партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко. За словами президента, він обговорив з ним можливе рішення Конституційного суду щодо розпуску парламенту.

Раніше Юлія Тимошенко заявляла про своє прохання щодо розпуску Верховної Ради України, незважаючи на рішення Конституційного суду.

"Я відповів, що треба дивитися на рішення. Думаю, що воно буде однозначним. Я розпустив Раду і за законом, і за запитом суспільства. Я не думаю, що буде інше рішення", зазначив президент.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. uaу Зеленського планують кардинально змінити Конституцію.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського заявили про зміни в мовному законі.