Відомий журналіст Олександр Дубинський у своєму відео-блозі YouTube прокоментував скандал, який розгорівся навколо голови Васильківської райради Наталії Баласинович, яка балотується в депутати Верховної Ради від партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка.

13 червня в YouTube опублікували відеозапис Баласинович, яка сидячи в автомобілі, матюкається на адресу співрозмовниці, яка знаходиться за кадром. "Іди нах...й! Ти хто така? Ти, бл...дь, уродка. Схудни спочатку кілограм на 30, потім будеш розповідати", – заявила чиновниця.

Автори відеозапису стверджують, що таким чином Баласинович, перебуваючи в нетверезому стані, спілкувалася з поліцейською.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пізніше в інтерв'ю телеканалу "112 Україна" Баласинович заявила, що до публікації ролика причетний її колишній чоловік Богдан Баласинович і журналіст, кандидат в нардепи Олександр Дубинський і на самому відео вона була в стані афекту, через те, що та посварилася з коханкою свого чоловіка.

Дубинський ж відкидає звинувачення Баласинович і заявляє, що Баласинович - це "людина скандального екс-голови "БПП".

"Баласинович - це людина Ігоря Кононенка... з допомогою якої Кононеко намагається виграти вибори у (Верховну Раду - ред.), вона йому пообіцяла, що буде керувати сіткою з підкупу виборців і буде намагатися підкрутити вибори в інтересах Кононенко - за це їй надано місце в "ЄС" Порошенко наперед", - заявив він.

Дубинський говорить про те, що на відео вона навряд чи була в стані афекту.

"Цими відмовками вона намагається зберегти місце в партії Порошенка, щоб потрапити в парламент... Цей конфлікт не вдасться перевести в особисту площину, адже вона веде себе ось так по-хамськи абсолютно з усіма, хто їй не подобається. Мої колеги з ТСН робили про неї окремий сюжет - вона побила 60-річну консьєржку, банально тягала за волосся... Цими відмовками вона просто намагається піти від відповідальності. Це все що завгодно, але не афект. Це таке ставлення до людей. Вони нас просто вважають бидлом", - заявив він.

Нагадаємо, соратник Порошенка зірвала регіт в студії замість овацій.

Як повідомляв Знай. ua, скандальну подружку Порошенко намагаються приховати.

Також Знай. ua писав, що соратник Порошенка випадково зганьбила на всю країну Геращенко, Луценко і Парубія.