Президент України Володимир Зеленський з офіційним візитом відвідав Париж. У столиці Франції він провів переговори зі своїм французьким колегою Еммануелем Макроном. Під час зустрічі сторони обговорили питання війни на Добнасі, ситуацію з українськими бранцями і загальні відносини. Зеленський підкреслив, що встановлення миру - його головний пріоритет. Також, Володимир додав, що Україна не буде вести переговорів з сепаратистами.

Зеленський і Макрон
Зеленський і Макрон

Макрон зі свого боку запевнив, що Франція підтримуватиме Україну у всіх її намірах, щодо завершення війни.

Другий день візитів президента Зеленського по європейських столицях пройшов в Німеччині. Володимир Олександрович зустрівся з головою німецького Бундестагу Вольфгангом Шойбле. Глава держави повідомив про перші законодавчі ініціативи, які він хоче реалізувати після обрання нового парламенту.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Президент повідомив, що Україна починає процес відновлення Донбасу вже зараз і попросив допомоги Європи.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Верховна Рада продовжить розгляд Виборчого кодексу у другому читанні, про це повідомив Андрій Парубій. Також, він висловив занепокоєння у зв'язку з купівлею українських телеканалів представниками проросійських сил і вважає, що державним органам необхідно реагувати на такі випадки. Так як захоплення информаційного простору не менш небезпечне, ніж окупація Донбасу і Криму.

Андрій Парубій
Андрій Парубій

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що подасть у НАБУ і Держбюро розслідувань заяву про злочин: про доведення до банкрутства газотранспортної системи України.

Нагадаємо, в Зеленського розповіли, що зроблять з "кнопкодавами" в Раді.

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко розповів, чому з його вуст більше не почути критику у бік президента Зеленського і Вакарчука, який також зібрався в політику.

Також Знай.uа писав про те, що стало відомо, про що говорили Меркель і Зеленський під час візиту президента України до Німеччини.