По прохідному списку партії президента Володимира Зеленського "Слуга народу" на вибори до парламенту йде український мажор, який є сином мільярдера-землевласника і рейдера Сергія Тарасова.

Під номером 74 у списку "Слуги народу" йде такий собі Олег Тарасов, про що повідомляє юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй старанице в соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Продовжуємо наш народний постпраймериз. Зліва ми бачимо 74-й прохідний номер у списку партії "Слуга Народу" Олега Тарасова. А праворуч його тата, мільярдера-землевласника Сергія Тарасова. Тарасов-старший, власник знаменитої компанії I&U Group, яка була пов'язана з гучним і гучним рейдерським захопленням майна "Росток-Холдингу". Олег Тарасов, політичної, публічної та громадською діяльністю ніколи не займався. На даний момент значиться директором і засновником низки підприємств з групи компаній свого батька. А тепер питання до вас, друзі. Достойний наш "герой" депутатського мандату?" - емоційно написав Шнайдер.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Продолжаем наш Народный Постпраймериз. Слева мы видим 74-й проходной номер в списке партии "Слуга Народа" Олега...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 18 juni 2019

В коментарях відразу відгукнулися небайдужі українці:

"Як вони потрапляють? Хто ж відповідальний за списки. З команди треба гнати, хто приводить таких кандидатур до списків.", "Мажорів не повинно бути в Раді", "Скільки всякого л*йна лізе з усіх щілин...", "Інших досягнень, крім папи, нема.", "Нові обличчя,говорите?! Дітки підросли ,їх і будуть "світити", "Ні в якому разі !!! Черговий кровосос!", "Що за сімейний підряд?", "Ну, хіба не ясно, що, якщо отримає мандат — така ж жирна пика вийде. а навіщо потрібна зайва вагуа", "У нього що, роботи немає?", "Одних вампірів замінимо іншими".

Нагадаємо, Володимир Зеленський вразив своєю реакцією на "тремтіння" Ангели Меркель.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меркель ледь не втратила свідомість на зустрічі із Зеленським

Також Знай.ua писав про те, що Зеленський на зустрічі з Макроном порушив найболючішу тему.