У середу, 19 червня, президент Володимир Зеленський підписав указ про призначення чотирьох уповноважених представників України в робочих підгрупах Тристоронньої контактної групи (ТКГ) з врегулювання військового конфлікту на Донбасі. Відповідний узак опублікований на сайті президента.

Так, Богдан Бондар стане представником України у робочій підгруппі ТКГ з питань безпеки. Він - заступник командувача ООС у званні генерал-майор.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ігор Веремій - у робочої підгрупи з соціально-економічних питань. Він - заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України.

Валерія Лутковська – у робочій підгрупі з гуманітарних питань. Вона - уповноважений Верховної Ради України з прав людини та заслужений юрист України.

Олександр Моцик – у робочій підгрупі з політичних питань. Він - дипломат, колишній посол України в Сполучених Штатах Америки (2010—2015).

Нагадаємо, у Зеленського відреагували на загибель Тимчука.

Раніше Знай.uа повідомляв, Зеленський поділився тим, що скаже Путіну під час їх зустрічі.

Також Знай.uа писав, Зеленський привіз з Німеччини хороші новини для заробітчан.