Відомий український юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці у Facebook написав про те, якими доходами "відзначився" міністр соцполітики Андрій Рева.

"Поки українці з нетерпінням чекають парламентських виборів, Андрій Рева "трудиться". А тепер увага. За минулий місяць Андрій Олексійович "заробив" 54 тисячі 450 гривень. Включаючи 14 тисяч 545 гривень премії. Просто фантастика", - пише юрист.

Андрій Рева
Андрій Рева

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Шнайдер додав, що за один місяць чиновник зміг отримати дохід, який "простий пенсіонер у кращому випадку отримає за три роки".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Це вже переходить всі межі розуміння і здорового глузду. У той час, коли мільйони Українців не живуть, а виживають, деякі обрані персонажі отримують такі солідні зарплати. У зв'язку з цим я можу сказати лише одне. Пора це припиняти. І чим швидше, тим краще...", - підсумував юрист.

Пока Украинцы с нетерпением ждут парламентские выборы, Андрей Рева "Трудится". А теперь ВНИМАНИЕ. За прошлый месяц...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 20 juni 2019

Нагадаємо, Садового запідозрили в мерзенному злочин проти України

Раніше Знай.uа повідомляв, Рева знайшов винних у боргах за комуналку.

Також Знай.ua писав, "скромна" зарплата Реви позбавила сну простих українців.