Експрезидент Петро Порошенко, щодо якого ДБР розслідує вже п'ять кримінальних проваджень за заявою Андрія Портнова, в свою чергу подав у Бюро зустрічну заяву на юриста.

Порошенко стверджує, що Портнов у своїх заявах висунув проти нього завідомо неправдиві звинувачення. Про це повідомляють "Українські новини", посилаючись на інформоване джерело в правоохоронних органах.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Детективи ДБР розглядали викладені Порошенком аргументи протягом п'яти днів, після чого відхилило заяву ексгаранта.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Колишній президент написав у ДБР заяву з проханням почати розслідування. Нібито, Портнов в своїх заявах висунув проти нього завідомо неправдиві звинувачення. Детективи ДБР 5 днів розглядали викладені Порошенком аргументи, після чого виробництво було закрито", - повідомив співрозмовник агентства.

Зазначається, що про закриття провадження за заявою Петра Порошенка вже повідомили колишнього президента.

Нагадаємо, Андрій Портнов звинувачує експрезидента Петра Порошенка в серйозних злочинах - держзрада, розкрадання в енергетиці та розв'язання війни.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський заявив, що встановить нову систему влади і "підготував особливий сюрприз для Порошенка".

Також Знай.ua писав, Порошенко збирається залишити Україну