Відео з дочкою прес-секретаря президента Росії Володимира Путіна Лізою Пєскова шокувало громадськість. Дівчина своєрідно станцювала в авто.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідний відеоролик опублікувала Пєскова і актор Данило Солдатов в Instaram.

В опублікованому ролику дівчина їде на пасажирському сидінні машини і, мабуть, насолоджується музикою. Однак користувачів мережі спантеличило той стан, в якому знаходиться дівчина на відео. Деякі припустили, що в неї вселилися біси або ж вона знаходиться в стані зміненої свідомості.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За Instagram Пєскова стежать майже 90 тисяч передплатників, а за сторінкою Данила — 54 тисячі.

В машині Ліза "віджигає" під пісню "Робочий клас" російської співачки Анни Борониной.

"Погано, погано, клас, клас. Веселіше, робочий клас! Погано, погано, клас, клас. Я і є глас народу!", - співає Ліза і несамовито махає головою.

Користувачі мережі не пройшли повз публікації і почали активно коментувати ролик. Дівчина рухалася так, що користувачі соцмереж готові викликати екзорциста. А деякі з них просто не можуть повірити, що перед ними дочка прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова.

"А чому я повинна вірити, що це Ліза Пєскова, а не чергова лялька з Дому2? Те,що волосся світле, так це ще не означає, що це Ліза на відео…Знову недовидео! Ні початку,ні завершення", "А це точно Ліза?", "Це кокаїн. Які біси …","В Лізу Пєскову вселилися біси. Або якийсь заборонений законом препарат", "Біси в Лізі з народження оселилися!", "дивлюся пристойну наркоту їй татусь підганяє", - пишуть в мережі.

Нагадаємо, дочка Пєскова оголосила війну неголеним пахв

Як повідомляв Знай. ua, Ліза Пєскова приголомшила скандальними думками про гомосексуальність.

Також Знай. ua писав, що дочка кремлівського пропагандиста Пєскова затесалася в Європарламент.