Український блогер та юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook виставив цікаве фото Арсенія Яценюка в обнімку з двома панянками.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Арсеній Яценюк у раді
Арсеній Яценюк у раді

На кадрах депутат "Народного Фронту" зображений зі своїми доньками Софією та Христиною. Сім'я обіймається і завзято посміхається в камеру.

"Коли життя вдалося..." - лаконічно пописав фото Шнайдер.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Когда жизнь Удалась...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 22 juni 2019

Українці одразу ж взялися коментувати такий кадр:

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Юлія Володимирівна мала ще коли він був у коконі мочити його", "Виродок", "Яйцеголовое диво", "Їм є 18?", "Зараз добре сидимо,чому б і ні,шкода морквини немає поруч", "Може і вдалася,але "куля в лоба" нікуди не поділася..міченим так і залишився", "Кролик, біжи", "Впевнений у собі, думає розплати не буде ! Зазвичай за крадіжку діти розплачуються . Треба б йому підказати , щоб повернув вкрадене, поки біда не сталася", "Веселися, с*ка, останні деньки. Скоро всі конфіскуємо, а тебе на нари довічно за те, що розкрадав країну", "Таким е*алом дітей можна лякати".

Варто відзначити, що в мережі не так давно обговорювали дочка Арсенія Яценюка - Христину, яка збурила українців досить дорослими фото на своїй сторінці в соціальній мережі. Кадри тільки підкреслили бунтарський характер 19-річної дівчини.

Раніше повідомлялося про те, що нещодавно переможець на президентських виборах в Україні Володимир Зеленський показав на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram своє ідеальне ранок. Так, знаменитий шоумен поділився з передплатниками роликом, на якому він плаває в басейні.

Як повідомляв портал Знай.uа, для Олега Барна бити колег стало вже традицією. А тепер об'єктом її агресії став нардеп і представник команди Володимира Зеленського Святослав Юраш.