По прохідному списку партії президента Володимира Зеленського "Слуга народу" на вибори до парламенту йде Маргарита Шов - столична тусовщиця, завсідник салонів краси та спортзалів.

Зеленський йде у президенти
Зеленський йде у президенти

Під номером 107 у списку "Слуги народу" йде така собі Маргарита, про що повідомляє юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Це 107-ий прохідний номер у списку партії "Слуга Народу" Маргарита Шов. Рита колись давно працювала бухгалтером. Ну а зараз весь свій час вона присвячує салонам краси і фітнес клубах. Буквально через місяць, Маргарита стане народним депутатом України. Вона буде приймати закони. Призначати міністрів і затверджувати бюджет. Це і є обов'язки нардепа. Всі основні рішення, необхідні для функціонування нашої держави, приймаються саме під парламентським куполом. А тепер я хочу вам нагадати – депутатський значок - це не модний аксесуар, а колосальна відповідальність. Адже за кожним натисканням кнопки, стоїть майбутнє українського народу... P. S. Як особисто ви вважаєте друзі, чи достойна наша "героїня" депутатського мандату?" - эмоциаонально написав Шнайдер.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Это 107-ой проходной номер в списке партии "Слуга Народа" Маргарита Шол. Рита когда-то давно работала Бухгалтером. Ну а...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 22 juni 2019

В коментарях вибухнула неабияка дискусія на більше, ніж тисячу відповідей:

"Губи.. губи.. бл*ть", "Знову дебілів понабирають ?! Люди, це не смішно!", "Ну і мимра", "Ну губи.. а чим вона гірша за Луценко? чи Геращенко,може не по губах,а по мізках?", "Боже, спаси і відведи! Ні в якому разі, ніколи!" "Силіконова лялька"

"Ні, так не піде. Губи замалі", "Невже в такій великій Україні немає нормальних? Чому потрібні чергові дегенерати і дауни? Воно навіть не знає, з якої вона планети ..... Вдивіться в погляд, не зворушений інтелектом", "Зеленський, включи мізки ! Невже знову в Раді опиняться мажори і шл*шки?!"

Нагадаємо, Володимир Зеленський вразив своєю реакцією на "тремтіння" Ангели Меркель.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меркель ледь не втратила свідомість на зустрічі із Зеленським

Також Знай.ua писав про те, що Зеленський на зустрічі з Макроном порушив найболючішу тему.