Відомий політолог Юрій Романенко розповів про низці забавних історій на цих виборах, пов'язаних з "дивною любов'ю" експрезидента України Петра Порошенка.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Романенко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поділився тим, як партія Медведчука тягне в Раду 11 кандитатів від БПП, хоча Порошенко і наполягає на тому, що його головним завданням є боротьба з Медведчуком.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Одна із найбільш забавних історій на цих виборах, як Порошенко і Медведчук продовжують грати в унісон. Наявність у прохідній частині списку "ЗаЖ*пу" 11 кандидатів від БПП показують, що воплі Петра Олексійовича про те, що для "Європейської солідарності" головним ворогом є Медведчук і К можуть викликати тільки сльози розчулення. Очевидно, що якщо "ЄС" пройде в Раду, то на нас чекає така ж жорстока і нещадна боротьба, яку вела СБУ під контролем Порошенко з фірмами, які постачають скраплений газ і нафтопродукти під контролем Медведчука. Боротьба була такою нещадною, що Медведчук купив три канали і відхопив під себе жирний шматок Оппоблока. Тому наш святий обов'язок по можливості зробити так, щоб ні один із партнерів по нещадній боротьбі не проліз в Раду, або, як мінімум, якщо вони туди потрапили в мінімальній кількості. Кращий спосіб - розповідати про цю дивну любов тим заблудшим душам, які вірять в казки про те, як найбільш "великий патріот" бореться з найбільш великим кумом Путіна." - емоційно написав Романенко.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Одна из самых забавных историй на этих выборах, как Порошенко и Медведчук продолжают играть в унисон. Наличие в...

Geplaatst door Yuriy Romanenko op Dinsdag 25 juni 2019

В коментарях українці вже пишуть свою думку на цей рахунок:
"А можна список цих 11?", "Голова "Українського вибору" Віктор Медведчук є кумом не тільки Володимира Путіна, але і Петра Порошенка", "Оголосіть весь список", " Так а що тут дивуватися? Оппоплатформа "ЗаЖ*ПУ" - це ж чистий СДПУ(о) тільки без Кравчука і Порошенка.", "Їх набирали по здоров'ю, а ви питаєте як з розумних"

Нагадаємо, що Романенко пояснив кіпіш навколо сексистсткого скандалу з Зеленським: "Чому ніхто не згадує про війну".

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Романенко порівняв Зеленського з Трюдо після купання у фонтані: "Так хоч голим".

Також, "Знай.uа" також писав про те, що Романенко розповів, як Зеленський викине з Ради "старих паразитів": "Стало навіть трохи шкода".