Кандидат у народні депутати від партії Петра Порошенко "Європейська солідарність" Юрій Бірюков заявив, що під час обшуку нічого цінного у нього не знайшли. Про це він повідомив у Facebook.

"Вони дуже сподівалися знайти злата-срібла, тонни грошей, колекції раритетних автомобілів... Скажу чесно - і я б хотів знайти. Але, на жаль", - пише Бірюков.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як повідомляється сам Бірюков, з його будинку вилучили флеш-накопичувач і два чернетки з довідками Мінборони. За його словами, на флешці перебували сімейні фото.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як відомо, обшук проводився близько двох годин. Співробітники Державного бюро розслідувань проводили його у справі, пов'язаній з поставками речового забезпечення Міністерства оборони. Бірюков пояснив, чим можуть бути викликані обшуки ДБР у нього в будинку.

"Дивний збіг: позавчора я зареєстрований кандидатом у народні депутати, три тижні тому я закінчив роботу в Міністерстві оборони і зараз приходять співробітники Державного бюро розслідувань, які взагалі не мають відношення до волонтерів, вони повинні займатися розслідуванням дій посадових осіб 1-2 категорій. Це не збіг, це так просто сталося? Не знаю", - сказав Бірюков.

Они очень надеялись найти злата-серебра, тонны денег, коллекции раритетных автомобилей... Скажу честно - и я бы такое хотел найти. Но увы 🙂

Geplaatst door Юрий Бирюков op Woensdag 26 juni 2019

Нагадаємо, СБУ обшукує колишнього радника Порошенко Бірюкова.

Раніше Знай.ua повідомляв, соцопитування показало, що майже половина українців збирається проголосувати за партію Зеленського.

Також Знай.ua писав, Порошенко зіпсував українським молодятам свято, прикрившись іконою.