В Україну прибула голова Парламентської асамблеї НАТО Мадлен Мун - представниця Північноатлантичного альянсу провела зустріч з президентом України Володимиром Зеленським.

Мадлен Мун заявила, що Парламентська асамблея НАТО не збирається повертати Росію в свій склад. Про це вона сказала на брифінгу після зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Мун зазначила, що вони обговорили з Зеленським повернення делегації РФ у Парламентську асамблею Ради Європи.

"Ми з президентом Зеленським обговорили те, що сталося в ПАРЄ, але я представляю Парламентську асамблею НАТО. ПАРЄ вільна у прийнятті рішень, ми не можемо їм нічого диктувати. Я хочу вас запевнити, що на нашій останній сесії у Братиславі ми чітко дали зрозуміти, що не будемо повертати російську делегацію спостерігати за тим, що відбувається у ПА НАТО", - сказала вона.

Володимир Зеленський зустрівся з Президентом Парламентської асамблеї НАТО

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім цього, члени НАТО мають намір ввести нові санкції проти Росії і прийняти звіт про безпеку України.

Мадлен Мун під час сьогоднішньої зустрічі з Володимиром Зеленським запросила його в Лондон, щоб він міг звернутися до депутатів НАТО. Це засідання відбудеться восени.

"На нашій останньої весняної сесії в Братиславі ми чітко дали зрозуміти: чи не будемо повертати російську делегацію в Парламентську асамблею НАТО", - заявила президент Парламентської асамблеї НАТО Мадлен Мун і додала. - Ми готові підтримувати Україну, ми стоїмо на вашому боці і, як я зазначила під час нашої зустрічі з президентом Зеленським, якщо буде така можливість і він вважає, що це доречно, ми готові також поїхати на лінію розмежування, щоб побачити на власні очі, що там відбувається,", - сказала Мадлен Мун.

Мадлен Мун

Нагадаємо, ПАРЄ ухвалила ганебні рішення щодо Росії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський блискавично відреагував на рішення Європи щодо Росії

Також Знай.ua писав, політолог пояснив повернення Росії до ПАРЄ