Юрист і блогер Михайло Шнайдер не зміг пройти повз ефіру з Юлією Тимошенко і Славою Вакарчуком, в якому останній чуввствовал себе вкрай невпевнено і непогано зганьбився на всю країну, як лідер партії, що йде на парламентські вибори.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Шнайдер виклав відео цього випадку і підкріпив його яскравим підписом: "Славко здає іспит професору Тимошенко. Оцінка двійка"

На відео Юлія Володимирівна просить назвати Вакарчука ту ціну на газ, яка приходить укаринцам в платіжках. Святослав дуже мнеться, як студент на іспиті і намагається взяти якиюсь хитрістю, але його відповідь все одно не вірна. Він не почув навіть підказку із залу.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Славко сдаёт экзамен профессору Тимошенко. Оценка - ДВОЙКА.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 29 juni 2019

В коментарях відразу відгукнулися українці:

"П'ять років платимо,а ми все говоримо. У раду повзуть захистити свій бізнес", "Не ганьбись, краще співай", "Тобі це треба, хлопче? Не сміши людей", "Газ - це Юліна тема", "Клоун", "Гідна заміна", "Кличко номер два", "В лівому вусі динамік! професор лапуух!!??операція и. .....почалася!!!!Юля на телеканалі Україна......чого-то не так в королівстві...?","Народжений повзати літати і співати не може! в одні депутати два рази входити....?", "Та йому плювати на ту ціну, воно ті платіжки в руках не тримало.", "Не зрозумів, в чому проблема що людина не знає ціни на газ? Я, наприклад, теж не знаю, і що? Більша частина моїх знайомих теж не знає.", "І цей чоловік кричав "не голосуй по приколу"?!при цьому сам пішов у політику....більшого приколу я не бачив, хіба що Кличко"

Нагадаємо, у Зеленського шокували заявою про коаліцію з "Голосом" Вакарчука.

Як повідомляв Знай. ua, Вакарчук заманював Притулу в "Голос" більше року.

Також Знай. ua писав, що Вакарчук придумав "геніальний" план повернення українських моряків.