Дружина генерального прокурора України і колишня представник президента у Верховній Раді, народний депутат Ірина Луценка прийшла на благодійний вечір вшикарному вбранні.Вона продемонстрував плаття-вышиванку за кілька десятків тисяч гривень.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ірина Луценко відвідала благодійний вечір "Анна Київська. Нове тисячоліття", який проходив на території Софії Київської. На захід нардеп прийшла в наддорогий вишиванці від українського дизайнера Юлії Магдич. Про це повідомляє користувачі соціальної мережі Facebook.

Ірина Луценко
Ірина Луценко

"Жінка III тисячоліття, дружина генпрокурора без відповідної освіти, народний депутат. Ірина Луценко вирішили показати, яка вона лицемірна людина. На благодійний вечір «Анна Київська. Нове тисячоліття» вона прийшла в дизайнерській сукні-вишиванці Swan, яка коштує $ 1920 - близько 50300 грн.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Норм так на благодійний вечір приходити в сукні, яка коштує 6,5 середніх зарплат в Чернівцях. Це вже не перший випадок, коли ця «винєсі казла», багатостраждальна дружина генпрокурора світиться в дорогих шмотках. А в самої немає навіть свого житла." - написав українець.

Жінка ІІІ тисячоліття, дружина генпрокурора без відповідної освіти, народна депутатка Ірина Луценко вирішили показати,...

Geplaatst door Yurii Kononchuk op Donderdag 27 juni 2019

У комметариях відразу відзначилися українці:

укня не дуже гарна", "А що, в маминих обносках ходити?", "Ой, та це вся суть таких людей на благодійних вечорах. Ось вам 100 доларів пожертви, і я пофоткаюсь у своєму дорогому шматті в образі благодійниці.".

Нагадаємо, Ірина Луценко заявилася на сесію ВР у голлівудських туфлях і "треніках"

Як повідомляв портал Знай. іа Ірина Луценко "оновила" обличчя до невпізнання.

Також Знай. іа писав, Кошовий із Квартал 95 смішно спародіював Ірину Луценко