Святослав Вакарчук, який іде на парламентські вибори з партією "Голос" вже не раз попадався на глузування і жарти людей в свою сторону. Багато хто вважає, то політика - це зовсім не його і всім було достатньо одного його походу.

Але, не дивлячись ні на що, лідер групи "Океан Ельзи" старанно агітує українців і готується до виборів.

Святослав Вакарчук йде у президенти
Святослав Вакарчук йде у президенти

Не так давно партія Вакарчука "Голос" провела акцію "Візьмемо Раду в свої руки". Відповідні фото з'явилися в соціальній мережі.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Юрист і блогер Михайло Шнайдер не зміг пройти повз такого "вчинку" Вакарчука у вигляді хороводів, тому він вирішив пожартувати з цього приводу на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Ми водили хоровод, годували Голубів, Поливали город, Пісеньки учили. Червоний м'яч, синій м'яч, Ляльки, ведмежата... Дитсадок, дитсадок, Люблять всі хлоп'ята." - згадав Шнайдер дитячу пісню.

Мы водили хоровод, Голубей кормили, Поливали огород, Песенки учили. Красный мяч, синий мяч, Куклы, медвежата... Детский сад, детский сад Любят все ребята.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 30 juni 2019

В коментарях відразу стали відзначатися українці:

"Чого тільки не зробиш перед виборами", "Чому в одязі? Креативити, так по повній!", "Я не здамся без бою, після Юлі лікуюся", "Порошенківський холуй, в дії", "На що не підеш заради рейтингу. Пам'ятаю, як при Ющенку він був депутатом, йому було там "некомфортно", він весь час прогулював (як свідчать архіви) засідання ВР, потім не витримав і здав мандат. Не боровся з корупцією, як покійний Зінченко, пушел безславно! Що зараз сталося, мабуть співочій кар'єрі прийшов кінець, жити і заробляти хочеться? Не вірю!"

"Цей ідіот таку ж х*рню буде в Раді витворяти", "Теж з секти ПОПа, той на дзвіниці проповідує , а цей хороводи водить, мабуть розподіл сфер впливу"

Нагадаємо, у Зеленського шокували заявою про коаліцію з "Голосом" Вакарчука.

Як повідомляв Знай. ua, Вакарчук заманював Притулу в "Голос" більше року.

Також Знай. ua писав, що Вакарчук придумав "геніальний" план повернення українських моряків.