По прохідному списку партії президента Володимира Зеленського "Слуга народу" на вибори до парламенту йде Ірина Аллахвердієва - торговка страховками з Миколаєва.

Перші 100 днів Зеленського: українці оцінили результати роботи слуги народу на посаді президента
Перші 100 днів Зеленського: українці оцінили результати роботи слуги народу на посаді президента

Під номером 116 у списку "Слуги народу" йде така собі Ірина, про що повідомляє юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Це 116-й прохідний номер у списку партії "Слуга Народу" Ірина Аллахвердієва. Зараз Іра продає страховки в Миколаєві. А вже через декілька місяців, вона буде приймати закони для всієї нашої держави. Чи Не правда, вражає?"- емоційно написав Шнайдер.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Это 116-й проходной номер в списке партии "Слуга Народа" Ирина Аллахвердиева. Сейчас Ира продаёт страховки в Николаеве....

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 30 juni 2019

В коментарях вибухнула неабияка дискусія на більше, ніж сотню відповідей:

"Хороший екземпляр", "А краще взяти корумпованого прокурора? Хоча про що це я? Слово «корумпованого» зайве. Вони всі поголовно хабарники.)))", "А ця подруга, може, така розумна, що аж не можу. Я не іронізую. Мало, чим вона займається.", "Де вони їх всіх вишукують?", "Видно комусь продала)))) страховку))", "Так треба бути скромніше і більше схожим на мавпу", " І чому продавець страховки під проходним номером? Може у неї є якісь ще якості для того, щоб бити в парламенті. А інакше все це якось насторожує.", "Разумков, вирішив затьмарити, в Раді образ красуні третього тисячоліття... У кожної влади - свій смак.", "Красивих в Раду не можна. Треба типу Ірини Луценко, Парубія, Пашинського, Грановського, Олексія Порошенка, Рабиновича, Черненко, Чорновіл. Потрібен повноцінний парад уродів. Тим більше вони специ і 100 відсотків страховками не торгуют."

Нагадаємо, Володимир Зеленський вразив своєю реакцією на "тремтіння" Ангели Меркель.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меркель ледь не втратила свідомість на зустрічі із Зеленським

Також Знай.ua писав про те, що Зеленський на зустрічі з Макроном порушив найболючішу тему.