Нещодавно Володимир Гройсман, котрий зараз активізувався перед виборами у парламент, вирішив зробити "хід конем", заговоривши про наболіле - депутатську недоторканність та її скасування.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Але українці чомусь у "душевних поривах" політика щирості не знайшли:

"Одне з перших завдань у новому парламенті - зняття депутатської недорканності. Наша політична сила повністю це підтримує. Це не дискусійне питання, тому потрібно ухвалити таке рішення одразу", - написав він у Twitter.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Реакція на слова Гройсмана не змусила себе довго чекати, коментарі посипалися буквально за лічені хвилини. Позитивних зрушень користувачі не згадували, скоріше навпаки - дорікали йому за те, що 5 років часу згаяно даремно.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

"Гнати бл*дь з України, доки на нари не посадили", "Володя, розслабся, ти туди не потрапиш", "Ти ж був спікером, брехун", "Фарбуй паркани, Гнусман", "Серіалу 25 років", "Це навіть не смішно", "Змініть платівку", - пишуть у коментарях.

Нагадаємо, перший заступник начальника Управління державної охорони В'ячеслав Штучний заявив, що кортеж глави держави відповідає всім заходам безпеки.

Як повідомляв Знай.ua, Гройсман загнав Україну у боргову яму.

Також Знай.ua писав, що Вакарчук розповів про повернення Донбасу та Криму.