Днями президент України Володимир Зеленський приїхав з офіційним візитом до Канади. Журналісти зібрали найкращі жарти, якими колишній "приправив" свою промову на Конференції в Торонто щодо реформ в Україні.

"Коли ми вчора гуляли по Торонто, у мене не було відчуття, що я так далеко від дому. Навіть промайнула думка, що я в Україні. Але потім ми зайшли в ресторан, я отримав чек і зрозумів - я точно не в Києві. Я в Торонто - тут дешевше".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я, можливо, колись з гордістю скажу, що в Україні проживає найбільша канадська діаспора".

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Будь ласка, подивіться на мене. Ви точно не здивуєтеся, якщо я скажу, що баскетболл - це не мій улюблений спорт".

"Чесно кажучи, у нас 28 років діяв принципип "держава для людини", але це завжди відносилося до одної конкретної людини та членів її сім'ї".

"Навесні цього року ми проведемо відповідний форум у Маріуполі на який запрошуємо іноземних інвесторів, які зацікавлені фінансувати структурні та гуманітарні проекти на Донбасі. Вас усіх запрошуємо. З грошима".

Велика політика з гумором.

Велика політика і дещиця гумору. Президент Зеленський у Торонто приправив свою промову на Конференції щодо реформ в Україні низкою жартів. Ми зібрали їх в одне відео.

Geplaatst door chastime op Dinsdag 2 juli 2019

Нагадаємо, Сивохо з "Слуги народу" Зеленського відкрив Україні справжній скарб на Донбасі.

Раніше Знай.ua повідомляв, Зеленський зробив термінову заяву по Донбасу, що задумав слуга народу.

Також Знай.ua писав, Зеленський підрахував, як дорого обійдеться відновлення Донбасу.