8 липня в Київ на 21-му саміті "Україна - ЄС" будуть присутні голови Європейської Ради Дональд Туск і Європейської комісії Жан-Клод Юнкер, а також верховний представник Європейського Союзу Федеріка Могерині і єврокомісар Йоханнес Хан.

На заході буде прийнято спільну заяву і підписано 5 фінансових угод. Про це розповіли в МЗС України, передає УН.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"8 липня 2019 в Києві відбудеться 21-й саміт "Україна - ЄС" - двостороннє захід найвищого політичного рівня між Україною і ЄС. Планується, що нашу країну на саміті представлятиме Президент України В. Зеленський, бік ЄС - президент Європейської Ради Туск, Президент Європейської комісії Ж.-К. Юнкер, комісар ЄС з питань європейської політики сусідства і переговорів по розширенню Й. Хан і високий представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Ф. Могерині", - вказується в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Варто відзначити, що під час саміту лідери обговорять питання щодо двосторонніх відносин. Особливу увагу буде приділено проблемам безпеки і оборони на тлі агресії Росії проти України.

Нагадаємо, Володимир Путін заявив, що звільнення полонених українських моряків не пов'язано з поверненням делегації РФ в ПАРЄ.

Як повідомляв портал Знай.uа, Путіна на G20 змусили відповісти по справі MH17.

Також портал Знай.uа писав, що посольство США чекає на співпрацю з новим парламентом і Володимиром Зеленським.