Лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков на передачі "Право на владу" прокоментував можливий зрив виборів.

Як відомо, шостий Апеляційний суд України зобов'язав ЦВК провести пережеребкування партій на вимогу "Аграрної партії України", тому що партії "Рух нових сил" Саакашвілі дали номер без жеребкування.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ситуація досить небезпечна, оскільки, наскільки мені відомо, надруковано вже 5 мільйонів 200 бюлетенів. Це означає, що витрачена частина бюджетних коштів. Це може призвести до зриву виборів. Я сподіваюся, що ще не пройдено усі інстанції і суд прийме зважене, збалансоване рішення", - заявив Разумков.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Телеведучий Сергій Іванов додав, що ситуація ставить під загрозу не тільки вибори, але може призвести до "парламентської кризи, якої в Україні ще не було".

Нагадаємо, Пальчевський попередив Зеленського про загрозу в "Слузі народу".

Раніше Знай.ua повідомляв, партія "Слуга народу" збирається очистити свої списки кандидатів у народні депутати 6 липня і закликає українців інформувати про їх неблагонадійність.

Також Знай.ua писав, Разумков зробив важливу заява про нового генпрокурора.