Відомий блогер, журналіст, а віднедавна і кандидат у народні депутати України від партії Зеленського "Слуга народу" по 94 округу, Олександр Дубинський розповів, як Кононенко хоче зірвати вибори на їхньому окрузі.

Дубинський
Дубинський

Про це журналіст розповів у черговому випуску "Дубинський зашкваривает" на YouTube-каналі.

"Дивні речі відбуваються в Обухові в окружній виборчій комісії 94 округу. Там сьогодні готується справжній переворот. Комісія, яку очолює людина від "Європейської солідарності" Порошенко і яким фактично продалися Народний фронт і Радикальна партія. Порошенко, ми з вами ставимо знак рівності Кононенко." - розповідає Дубинський.

Він стверджує, що зараз ці люди готують фальсифікацію, для того, щоб завести в начальники дільничних комісій людей, лояльних Кононенку.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Ігор Кононенко
Ігор Кононенко

"Вони хочуть взяти всі великі ділянки під контроль для того, щоб потім фальсифікувати вибори. Це одна з технологій. І друга - від Песиків Порошенка, качествелюдей, які подані до комісії є люди з Л/ДНР, люди з Криму і мертві душі. Технологія спрямована на зрив виборів"
Дубинський пояснює, що якщо Кононенко спробує виграти, то вони ту історію замовчуватимуть, а якщо програє, то "вони зчинять скандал з допомогою цих під*расів. Зірвуть вибори"

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=E5DCjbHVQ70&feature=youtu.be[/embed

"Вони закладають міну уповільненої дії для того, щоб зірвати вибори, коли вони програють. А вони 100% програють, тому що я виграю. Люди прекрасно розуміють, що ця банда всіх за*бала і вони підуть нах*й".

Дубинський закликає всіх, у кого є можливість, приїхати на дільницю і перешкодити фальсифікації та зриву виборів.

"Давайте разом надерем їм з*дницы" - підсумовує Олександр.

Нагадаємо, Дубинський показав, як одіозний політик Кононенко вибудовує сітку підкупу