Про дещо дивну поведінку колишнього президента України, а нині лідера партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка вже відзнято чимало роликів.

Хапання за носа, зривання шапок та "втеча від виборців" під час візиту до Житомира. Нещодавно до цього списку приєдналося ще одне відео.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

На ньому видно, як екс-гарант в ході виступу у Кам'янець-Подільському повів себе дещо некоректно.

У своїй промові Порошенко згадав свої досягнення на президентському посту - "армію і Томос". Також колишній президент згадав блогера Анатолія Шарія, якого зняла з виборів "його команда".

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Як пише Telegram-канал Klymenko Time, Порошенко назвав самого Шарія "убл*дком", а людей з червоними кульками - "Вибл*дками". Потім колишній президент почав скандувати "По-ро-шен-ко!" і підігрівав людей до бійки.

"Що це взагалі було?" - задає цілком логічне запитання Klymenko Time.

Цікаво, що сам Порошенко такому вчинку пояснень поки що ніяких не знаходив. Викликає сумніви і кандидатура самого Шарія, на якого він накинувся із звинуваченнями та образами. Ці кадри якнайкраще демонструють, що не праві обидві сторони.

Церемонія отримання Україною Томосу про автокефалію
Церемонія отримання Україною Томосу про автокефалію

Ще один досить цікавий момент: коли Порошенко тільки почав свою "тираду", люди, котрі тримали прапори України, раптово їх опустили. Знак це чи ні, але явно такі слова колишнього президента спантеличили навіть його потенційних прихильників.

Нагадаємо, на передачі "Право на владу" виникла перепалка між лідером партії "Слуга народу" Дмитром Разумковим і лідером партії "НАШІ" Євгеном Мураєвим.

Як повідомляв Знай.ua, президент Володимир Зеленський оновив керівництво Служби безпеки України, підписавши відповідний указ.

Також Знай.ua писав, що віцеспікер Верховної Ради України та соратниця колишнього президента Петра Порошенка Ірина Геращенко хотіла підкреслити помилку прес-служби президента Володимира Зеленського. Однак сама ж припустилася помилки.