На передачі "Право на владу" виникла перепалка між лідером партії "Слуга народу" Дмитром Разумковим і лідером партії "НАШІ" Євгеном Мураєвим.

"Моя партія подавала в Конституційний суд прохання про розгляд закону про люстрацію на предмет конституційності, тому що завдяки цьому закону було звільнено десятки тисяч чиновників, які ніколи не бачили Януковича ближче, ніж по телевізору. Ви приймете закон про люстрацію чиновників Порошенка?", - заявив Мураєв.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що політик витратив на власні міркування величезну кількість часу, який відведено на запитання до Разумкова. На це телеведуча Наталія Мосейчук іронічно зауважила: "Тепер Разумков може взяти час, який ви забрали у нього, помножити це на десять, прийти на ваш телеканал і поговорити там". Але Разумков заперечив: "Я краще на цей прийду".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Пальчевський попередив Зеленського про загрозу в "Слуги народу".

Раніше Знай.ua повідомляв, партія "Слуга народу" збирається очистити свої списки кандидатів у народні депутати 6 липня і закликає українців інформувати про їх неблагонадійність.

Також Знай.ua писав, Разумков зробив важливу заяву про нового генпрокурора.