Міністр оборони України Степан Полторак призначив нового командувача сил логістики ЗС України. Ним став генерал-лейтенант Олег Вишневський. Відповідну заяву він зробив під час робочої поїздки в Одеську область.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це повідомляє Міноборони.

"Це дуже відповідальна посада, тому що цей напрямок, по якому потрібно багато чого зробити. Генерал-лейтенант Олег Вишневський має досвід виконання завдань як на командних, так і штабних посадах. Він пройшов практично шлях від лейтенанта до генерал-лейтенанта, займаючи різні посади і маючи відповідну підготовку та освіта", - заявив Полторак.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Міністр додав, що має глибоке переконання в тому, що Вишневський знає, які проблеми є в силах логістики, так як він був командувачем ОК "Південь".

"Людина, яка знає проблеми знизу і теоретично знає, як це зробити. Переконаний, що він це зробить", - зазначив Полторак.

Генерал-лейтенант Вишневський Олег Віталійович народився в 1970 році в російському місті Черняховськ. У 1991 році закінчив Ташкентське вище танкове командне училище, а в 1999 - Національний університет оборони України.

Звання генерал-майора він отримав в жовтні 2015 року і став першим заступником начальника Озброєння Збройних Сил України. З листопада 2017 року командувач військами оперативного командування "Південь" Сухопутних військ Збройних Сил України. Лицар ордена Богдана Хмельницького III ступеня.

Нагадаємо, терористи на Донбасі полюють на українських медиків.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський вшанував пам'ять загиблих героїв під Луганськом.

Також Знай. ua писав, що хто причетний до загибелі Тымчука, спливли несподівані факти.