4 липня Хмельницьку область відвідав лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко разом з командою. Партійці побували в селищах Меджибіж, Ярмолинцях, містах Хмельницькому, Дунаївцях та Кам'янці-Подільському.

Петро Порошенко представив команду "Європейської Солідарності" на Хмельниччині

Хмельниччина - батьківщина багатьох українських Героїв, славетних воїнів, які боронили нашу землю протягом найважчих часів і боронять зараз. А сьогодні країні як ніколи потрібен захист. У Меджибожі, Ярмолинцях, Дунаївцях, Кам’янець-Подільському та Хмельницькому представив команду Європейська Солідарність, яка йде в парламент, щоб не допустити реваншу проросійських сил. Разом - до перемоги! Україна - понад усе!

Geplaatst door Петро Порошенко op Donderdag 4 juli 2019

Однак, його подорож туди закінчилась не вигуками щастя від радісних жителів а криками "Ганьба" у спину Петру Олексійовичу. Про це повідомляє Telegram-канал Klymenko time.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Петру Олексійовичу влаштували «Ганьбу!» у, як він любить говорити, «фантастичному» Хмельницькому." - йдеться в повідомленні.

На відео видно, як експрезидент йде по вулицях міста і потискує руки збентеженим жителям. Після його фрази з побажанням доброго дня, хтось починає кричати "Ганьба" і його підтримує вся юрба, яка йшла за Петром Олексійовичем.

Українці вже відреагували в коментарях на цю подію:

"Який невтомний.", "Так потрібно в кожному місті, куди приїжджає свинопикий", "І це "непорозуміння", яке висміює людей, стравлює український народ, провокує на бійку.... воно нам обіцяло світле майбутнє і повагу в світі?", "Де психіатр?! клієнт давно готовий. кличте санітарів!", "Господи люди женіть це... Зі всіх міст, нехай вже йде зі своєю європейською солідарністю в довгу долекую дорогу"

Нагадаємо, на передачі "Право на владу" виникла перепалка між лідером партії "Слуга народу" Дмитром Разумковим і лідером партії "НАШІ" Євгеном Мураєвим.

Як повідомляв Знай.ua, президент Володимир Зеленський оновив керівництво Служби безпеки України, підписавши відповідний указ.

Також Знай.ua писав, що віцеспікер Верховної Ради України та соратниця колишнього президента Петра Порошенка Ірина Геращенко хотіла підкреслити помилку прес-служби президента Володимира Зеленського. Однак сама ж припустилася помилки.