У неділю, 7 липня, Верховний Суд України розглянув позов Центральної виборчої комісії за фактом рішення суду в пережеребкуванні партійних номерів, під якими вони будуть у виборчих бюлетенях. Про це повідомила секретар ЦВК Наталія Бернадська.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Все ж таки є справедливість! Ми виграли Верховний! Виборів 21 липня бути!", - зазначила Бернацька в Мережі. При цьому офіційної інформації про даному рішенні Верховного суду поки немає.

При цьому раніше шостої Апеляційний суд України зобов'язав ЦВК провести пережеребьевку партій на вимогу "Аграрної партії України", тому що партії "Рух нових сил" Саакашвілі дали номер без жеребкування.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ситуація досить небезпечна, оскільки, наскільки мені відомо, надруковано вже 5 мільйонів 200 бюлетенів. Це означає, що витрачена частина бюджетних коштів. Це може призвести до зриву виборів. Я сподіваюся, що ще не пройдені всі інстанції і суд прийме зважене, збалансоване рішення", - заявив Разумков.

Телеведучий Сергій Іванов додав, що ситуація ставить під загрозу не тільки вибори, але може призвести до "парламентської кризи, якого в Україні ще не було".

Нагадаємо, Разумков попередив про небувалі катастрофи.

Як повідомляв Знай. ua, рішення про повторне жеребкування номерів партій у виборчому бюлетені абсолютно правильно.

Також Знай. ua писав, що Разумков приголомшив потужним заявою.