Члени та прихильники партії Голос зібралися під офісом каналу NewsOne, щоб протестувати проти телемосту з російськими пропагандистами. Про це партія повідомила на офіційній сторінці в facebook.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вакарчук і члени партії зібралися під будівлею телеканалу NewsOne і протестували проти запланованого на 12 липня телемосту з російським пропагандистським каналом.

"З агресором треба говорити мовою санкцій, міжнародного тиску і мовою зброї. Україна не дозволить ворогові себе топтати", - сказав Вакарчук в ході акції протесту.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Голос" опублікувала заяву щодо телемосту. Вони переконані, що з країною агресором потрібно розмовляти шляхом узгоджених дій європейського та міжнародного співтовариства, зазначила партія.

"Це не телеміст, а телемина. Це - загроза національній безпеці", - сказав Вакарчук.

Пізніше телеканал NewsOne несподівано заявив про скасування телемосту з Росією, який раніше запланували на 12 липня. Крім того, вони заявили про тиск.

"У зв'язку з інформаційною кампанією проти журналістів, загрозою нападу на телеканал NewsOne і використанням його імені у передвиборній кампанії низки українських партій, ми змушені припинити підготовку телемарафону "Треба поговорити", – йдеться у повідомленні телекомпанії.

Акція під офісом телеканалу NewsOne «Ні — інформаційній окупації України».

Geplaatst door Голос op Maandag 8 juli 2019

Нагадаємо, Фірсов жорстко розніс нардепів у прямому ефірі.

Як повідомляв Знай. ua, NewsOne проведе скандальний телеміст з головними пропагандистами Росії.

Також Знай. ua писав, що NewsOne пояснили, чому хочуть влаштувати "путінський шабаш" з "Росія 24".