Заступник голови "Блоку Петра Порошенка" в Раді Оксана Продан прийняла рішення зняти свою кандидатуру на дострокових Парламентських виборах по округу №201 у Чернівцях.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

за Причиною такого дострокового рішення стало те, що Проданий зрозуміла

"Мої земляки вже визначилися з вибором. Та це не я. Тому я знялася з реєстрації кандидатом в народні депутати", - розповіла Продан.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Проданий є однією з організаторів Податкового Майдану - 2010. Її чоловік Василь працює в команді секретаря міськради Чернівців Віталія Михайлішина, людини з близького оточення олігарха Дмитра Фірташа.

Її кумом є Юрій Борисов, ще один близький соратник Фірташа, екс-директор компанії "ОСТХЕМ Україна" Фірташа.

Раніше повідомлялося, що екс-президент України Петро Порошенко зганьбився під час виступу в Івано-Франківській області.

У суботу, 6 липня, в Івано-Франківській області під час зустрічі з виборцями екс-президент України і лідер Європейської Солідарності Петро Порошенко назвав незгодних з ним людей «нездарами» і «путінськими нелюдами».

Нагадаємо, Пальчевський вибухнув гнівом з-за жадібності Порошенко.

Як повідомляв Знай. ua, агресивний Порошенко на власному мітингу напав на українців.

Також Знай. ua писав, що у Раду рветься скандальний соратник Порошенка.