Володимиру Путіну все ніяк не йметься –не дає йому спокою Україна. Президент країни-агресора навіть згадує нашу країну в фільмі голлівудського режисера Олівера Стоуна.

Раніше повідомлялось, що американський режисер Олівер Стоун зняв документальний фільм "У боротьбі за Україну", в якому взяв інтерв'ю у Путіна й Медведчука. Кінострічка була продемонстрована на фестивалі в Італії.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

До слова, це не режисерська, а лише продюсерська робота Стоуна, режисером же виступив американський продюсер українського походження Ігор Лопатьонок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Фільм знятого з відверто проросійських позицій. Путін та Медведчук розповідають свою версію подій Революції гідності в Україні та російської агресії в районі Керченської протоки.

Путін в стрічці зробив досить нахабне заяву. Він вважає, що відносини двох країн, Росії та України, незабаром налагодяться. Це прозвучало в фільмі Олівера Стоуна "У боротьбі за Україну", - повідомляє ТСН.

У фільмі Путін висловлює свою думку про те, що відносини між РФ і нашою країною буде налагоджено і що це - неминучий процес.

"Я думаю, це неминуче. У всякому разі, неминуче будівництво нормальних дружніх, я б сказав навіть, більш ніж дружніх, союзницьких відносин. І в кінцевому підсумку, ми все-таки прийдемо до стану, про який я сказав. Зближення неминуче", - нахабно заявив глава країни-агресора і країни-окупанта.

Нагадаємо, в Британії зробили стейк із Путіна

Як повідомляв портал Знай.ua, Путін знову оконфузився через намагання виглядати вищим.

Також Знай.ua писав, в мережі висміяли "щедрого гнома" Путіна