Президент України Володимир Зеленський провів робочий візит в Бориспіль, де запомниля чималим скандалом, коли вигнав скандального чиновника із залу. Слуга народу влаштував "розбір польотів" секретарю Бориспільської міської ради Ярославу Миколайовичу Годунку.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зеленський на нараді пригадав, що Годунок був раніше судимий за ч. 3 ст. 142 КК України "Розбій", пов'язаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, після чого вигнав його із зали.

Про цю особистість зараз знову стали спливати цікаві факти. Як повідомляється в Telegram-каналі Олександра Дубинського за інформацією каналу "Записки пасквілянта", Годунок ще той провокатор.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"12 років тому, в грудні 2007-го, я розповів про провокатора, завербованого в ході внутрішньокамерної розробки в СІЗО №13 - такого собі Ярослава Годунка, який був засуджений за розбійний напад на квартиру в Києві і якого "правоохоронні органи" використовували для підкидання гранат учасникам акцій протесту. У 2008 році Годунок злигався з тодішнім міністром внутрішніх справ України Юрієм Луценком і разом з братом Луценка Сергієм брав активну участь в дерибані землі в Бориспільському районі Київської області" - йдеться в повідомленні.

Ярослав Годунок
Ярослав Годунок

Далі, автор повідомлення висловлює надію на те, що після вигону Зеленським цієї людини з засідання, в українську політику прийде якщо не професіоналізм, то хоча б моральність.

"Таким, як Годунок (а також Дейд, Гришин-Семенченко, Ківа тощо) нічого робити в одному приміщенні з главою держави."

Джерело пропонує ознайомитися з вироком Святошинського районного суду міста Києва.

Далі в джерелі говориться, що "ця кримінальна гидота зараз балотується в народні депутати по 98 округу. Неважко здогадатися, що Годунка висунуло Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина», оскільки у Юлії Володимирівни зараз фінансова криза, а Годунок непогано заробив на земельних аферах."

Нагадаємо, Романенко підказав Зеленському, де взяти зброю проти Росії: "Тоді у Путіна будуть проблеми".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський відмінив парад до Дня Незалежності, українці вибухнули: "Феєрверки на крові, поки країна в *упі".

Також Знай.uа писав майбутнє вже прийшло: Зеленський взяв в команду відомого футуролога, хто він і що буде робити.