Українці дуже часто порівнюють експрезидента Петра Порошенка з чинним главою держави Володимиром Зеленським. Все частіше і частіше знаходяться відмінності, які виставляють Володимира Олександровича в більш вигідному світлі. Український юрист і блогер Михайло Шнайдер теж помітив ці відмінності.

Зеленський ф Порошенко
Зеленський і Порошенко

Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував добірку кадрів з діями Порошенка, Зеленського і Луценка під час дощу. Володимир сам стоїть і тримає парасольку в той час, як іншим учасникам добірки це допомагає зробити їх "свита".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ось в цьому і полягає вся різниця між ними. Просто погляньте на парасольки..." - відзначає Михайло.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В коментарях стали відзначатися небайдужі українці:

"Навіть якщо це показуха, їх треба тр*хати, щоб вони про це задумалися", "Президентом має бути просто порядна людина", "Вдалий кадр. Приємно дивитися на Президента...", "Несуть парасольку Пороху, за це він платить народними грошима", "Навіть парасольки їм носять, с*ки", "Можна і без парасольки, не розтануть", "І цим все сказано", "Бичаче панство", "Тому що це упирі к*нчені, а Зе - людина супер", "Так повинно бути, навіть королева носить сама парасольку, а наші політики зажерлися", "Наш президент - наша гордість", "А українські свині вийшли в люди", "Він лакеїв не потребує", "Хтось слуга народу, а у когось люди - раби"

Нагадаємо, Володимир Зеленський розпорядився звільнити голів Святошинської, Солом'янської та Голосіївської районних держадміністрацій в Києві.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський планує відвідати Чорнобильську АЕС, де приймуть в експлуатацію нову арку над четвертим реактором.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський передбачив статус російської мови на Донбасі.